Artikelen over: 112 Nieuws App

Provincies ontdekken in de app

Bij 112 Nieuws Nederland zijn we trots om een uitgebreide dekking te bieden van alle twaalf provincies in Nederland. Of je nu geïnteresseerd bent in nieuws uit Groningen, Limburg, of juist Noord-Holland, onze app is de perfecte bron om op de hoogte te blijven van wat er in elke regio gebeurt.

Weetje: Wist je dat 112 Nieuws Nederland ooit begon in Gelderland en daarna razendsnel uitbreidde naar de rest van Nederland?

Wanneer je onze app opent, word je verwelkomd door een stroom van artikelen die de gebeurtenissen in alle provincies bestrijken. Het is een geweldige manier om een breed scala aan nieuws en gebeurtenissen in heel Nederland te volgen. Maar wist je dat je ook specifieke artikelen kunt vinden die alleen betrekking hebben op een bepaalde provincie waarin je geïnteresseerd bent?

Wij leggen je graag haarfijn uit hoe je een bepaalde provincie kunt selecteren om hiervan het nieuws te lezen.

Als eerste open je de 112 Nieuws Nederland app en wacht je tot alles is geladen. De snelheid van het laden is afhankelijk van je huidige internetsnelheid. Wanneer de app is geladen zie je linksbovenin het scherm 3 horizontale streepjes onder elkaar staan. (Zie afbeelding links hieronder)

Vervolgens opent zich aan de linkerkant van het scherm een grijs menu met daarin enkele opties. Een daarvan is de knop 'Provincies'.

Als je op de knop 'Provincies' klikt, zie je de complete lijst van provincies. Wanneer je een provincie selecteert zie je direct alle artikelen van de betreffende provincie.

Bij 112 Nieuws Nederland begrijpen we hoe belangrijk het is om op de hoogte te blijven van wat er in jouw eigen provincie gebeurt. Daarom hebben we het selecteren van een specifieke provincie in onze app zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Met slechts een paar tikken op je scherm kun je direct al het nieuws ontdekken dat relevant is voor jouw regio, of je nu in het bruisende Noord-Holland woont of in het pittoreske Limburg.

Het is helaas nog niet mogelijk om pushmeldingen per provincie aan te zetten. Wij hopen u dit in de toekomst wel aan te kunnen bieden.

Bijgewerkt op: 19/05/2023