Artikelen over: 112 Nieuws App

De 112 Nieuws Nederland App: Downloaden en Installeren

De 112 Nieuws Nederland app is uw betrouwbare bron voor regionaal nieuws en is beschikbaar voor Apple en Android apparaten. Met deze app blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit uw regio, 24/7. Ontvang meldingen bij belangrijk nieuws en bekijk alle artikelen van onze website in een overzichtelijke en snelle app.

Download instructies:

Voor Apple-apparaten (iPhone en iPad):
Ga naar de App Store op uw apparaat of klik op de volgende link: Apple App Store
Zoek naar "112 Nieuws Nederland" en download de app. Volg de installatie-instructies op uw apparaat.

Voor Android-apparaten (smartphones en tablets):
Ga naar Google Play Store op uw apparaat of klik op de volgende link: Google Play Store
Zoek naar "112 Nieuws Nederland" en download de app. Volg de installatie-instructies op uw apparaat.

De 112 Nieuws Nederland app is volledig gratis te gebruiken. Vergeet niet om uw ervaring met onze app te delen door een beoordeling achter te laten in de App Store of Google Play Store. We waarderen uw feedback!

Tip: Personaliseer uw nieuwservaring door in de 112 Nieuws Nederland app uw favoriete regio's en categorieën te selecteren. Zo krijgt u alleen het nieuws te zien dat u echt interesseert en bespaart u tijd bij het doorbladeren van de app. Ga naar het menu 'Provincies' en selecteer hier uw provincie.

Bijgewerkt op: 18/05/2023