Artikelen over: 112 Nieuws App

Problemen met de app rapporteren

We begrijpen dat je mogelijk technische problemen kunt tegenkomen tijdens het gebruik van onze app. Werkt er bijvoorbeeld een bepaalde functie niet in de app of ontvangt u geen meldingen meer? We willen je graag helpen en ondersteunen om het probleem op te lossen. Hier zijn verschillende manieren waarop je contact met ons kunt opnemen:

Bellen:
Als je direct hulp nodig hebt, kun je ons bellen op het volgende telefoonnummer: 055-2032023. Ons klantenserviceteam staat klaar om je te assisteren van maandag tot en met zondag, tussen 08:00 en 23:00. We zullen ons best doen om je vragen te beantwoorden en het probleem op te lossen tijdens het gesprek.

Chatfunctie in de app:
Je kunt ook gebruikmaken van de chatfunctie in de app zelf. Om dit te doen, zoek je naar het tekstballonpictogram dat zich meestal in de rechteronderhoek van de app bevindt. Tik erop en je kunt direct een chatgesprek starten met een van onze supportmedewerkers. Ze zullen proberen je zo snel mogelijk te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

E-mail:
Als je de voorkeur geeft aan communicatie via e-mail, kun je ons een bericht sturen naar info@112nieuws.net. Zorg ervoor dat je de gegevens van het toestel waarop de app is geïnstalleerd, vermeldt in je e-mail. Beschrijf duidelijk het probleem dat je ondervindt, zodat we je zo efficiënt mogelijk kunnen helpen. Ons team zal zo snel mogelijk reageren op je e-mail en proberen een oplossing te bieden.

Ons doel is om je de best mogelijke ondersteuning te bieden en ervoor te zorgen dat je probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via een van de bovenstaande kanalen. We staan klaar om je te helpen!

TIP! Wanneer u ervoor kiest om met ons te chatten of te bellen dan kunnen wij u het snelste helpen!

Bijgewerkt op: 19/05/2023