Artikelen over: Website

Hoe maak ik een account aan op 112 Nieuws?

Bij 112 Nieuws Nederland streven we ernaar om een gebruiksvriendelijke ervaring te bieden aan al onze gebruikers. Op dit moment is de mogelijkheid om een account aan te maken op onze website en app exclusief voor onze medewerkers. Dit helpt ons om de interne communicatie en het beheer van onze inhoud te stroomlijnen.

Hoewel deze functie momenteel alleen beschikbaar is voor onze medewerkers, waarderen we de feedback en suggesties van onze lezers en gebruikers enorm. Als er een aanzienlijke vraag is naar de mogelijkheid voor lezers om een account aan te maken, zullen we deze optie zeker overwegen.

Hier is hoe het proces werkt voor onze medewerkers:

Aanmelden: Medewerkers ontvangen een uitnodiging per e-mail om een account aan te maken.

Account aanmaken: Klik op de link in de e-mail en volg de stappen om een account aan te maken. Hierbij moet je een gebruikersnaam kiezen en een veilig wachtwoord instellen.

Inloggen: Zodra het account is aangemaakt, kunnen medewerkers inloggen op de website of de app om toegang te krijgen tot de interne functies en hulpmiddelen.

We zijn constant bezig met het verbeteren van onze website en app om aan uw behoeften te voldoen. Als u graag de mogelijkheid zou willen hebben om een account aan te maken, laat het ons dan weten! Uw feedback is essentieel voor ons om te begrijpen hoe we onze diensten kunnen verbeteren.

We horen graag van u. U kunt ons bereiken via info@112nieuws.net, onze chatfunctie op de website, of via onze socialmediakanalen.

Bij voorbaat dank voor uw waardevolle input en blijf veilig!

Bijgewerkt op: 18/05/2023