Artikelen over: Website

Hoe kan je contact met ons opnemen?

Als u vragen heeft, opmerkingen wilt maken of gewoon een gesprek wilt starten, dan zijn wij hier om te helpen. U kunt ons op verschillende manieren bereiken via onze contactpagina op https://112nieuws.net/contact.

Hier is een stapsgewijze handleiding om u door het proces te leiden:

Open uw internetbrowser en typ https://112nieuws.net/contact in de adresbalk, of klik op de link als u deze handleiding digitaal leest.

Op onze contactpagina vindt u verschillende manieren om contact met ons op te nemen.

E-mail: We hebben verschillende e-mailadressen voor specifieke onderwerpen. Of u nu algemene vragen heeft, informatie wilt delen met onze redactie, vragen heeft over advertenties of over een mogelijke baan bij ons, er is een specifiek e-mailadres beschikbaar om ervoor te zorgen dat uw bericht bij de juiste persoon terechtkomt.

Telefoon: U kunt ons algemene nummer 055-203 20 33 bellen voor een direct gesprek. Ons ervaren team staat klaar om uw vragen te beantwoorden.

Chatbox: U kunt direct met ons communiceren via de chatbox rechts onderin op onze website. We reageren heel snel tijdens onze openingstijden, en soms zijn we zelfs 24/7 bereikbaar, afhankelijk van de beschikbaarheid van ons personeel. U kunt ons ook bellen via de chatbox voor een direct gesprek.

Social media: Wij zijn actief op verschillende social media platforms zoals Facebook, Twitter, Instagram en YouTube. U kunt ons directe berichten sturen of reageren op onze posts.

Op de contactpagina vindt u ook informatie over onze Smartphone en Tablet-apps. U kunt onze app downloaden op zowel Apple als Android apparaten om direct toegang te krijgen tot het laatste 112 nieuws.

Onthoud dat op ons beeldmateriaal copyright rust. Neem contact met ons op als u ons beeldmateriaal wilt gebruiken.

Wij hopen dat deze handleiding u helpt bij het navigeren naar onze contactpagina en het gebruik van de beschikbare middelen om contact met ons op te nemen. Wij kijken uit naar uw berichten en streven ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

We reageren op e-mails, telefoontjes of website berichten 7 dagen per week tussen 08:00 en 23:00. Berichten die buiten deze tijden worden ontvangen, worden de volgende dag beantwoord.

Bijgewerkt op: 18/05/2023